STANT AÇMAK İSTİYORUM! NE YAPMALIYIM?

1. Üniversitemize bağlı herhangi bir birimde stant açmak için; Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na dilekçe ile başvuru yapılır. Talebi uygun görülen başvuru sahipleri tarafından stant talep ve taahhütname formları doldurulur.
  2. Üniversitemiz Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı kurumsal banka hesabına SUBÜ ÜYK kararıyla belirlenen stant ücreti yatırılarak dekontu ibraz edilir.
  3. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nca ilgili birim sekreterinin bilgisi dahilinde stant açma izni verilir.

GEZİ ARACI TAHSİS EDİLMESİNİ İSTİYORUM! NE YAPMALIYIM?

1. Üniversitemiz akademik personel ve öğrencilerinin teknik gezi araç tahsisleri için bağlı bulunan birime talep dilekçesi ile başvuru yapılır. Talebi uygun görülen başvurularda araç talep formu ve teknik gezi katılım listesi doldurulur.
  2. İlgili birim konuyu üstyazı yazarak Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na iletir. Genel Sekreterliğin bilgisi dahilinde Spor Kültür ve Sanat Birliği Başkanlığı onayıyla teknik gezi aracı tahsisi gerçekleştirilir.
  3. Araç tahsis edilen birimin uygun gördüğü araç sorumlusu ile gezi aracı firması yetkilisinin irtibatı sağlanarak işlem tamamlanır.

BİR ETKİNLİK, EĞİTİM, ORGANİZASYON YA DA ŞAMPİYONAYA KATILMAK İSTİYORUZ! NASIL BİR YOL İZLEMELİYİZ?

1. Üniversitemizi temsilen bireysel veya kafile olarak kültürel yada sportif bir etkinliğe katılmak için bağlı bulunan birime katılmak istenilen organizasyonun bilgilerini içeren, talebin mahiyetinin özetlendiği bir dilekçe ile başvuru yapılır.
  2. Talebi uygun görülen başvurularda katılımcı isim yada kafile listesi hazırlanır. İlgili birim konuyu üstyazı yazarak Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na iletir.
  3. Genel sekreterliğin bilgisi dahilinde Spor Kültür ve Sanat Birliği Başkanlığı yada Rektörlük onayı alınır. Onay ilgili birim aracılığıyla katılımcılara tebliğ edilir. Oluru alınan akademik yada idari personel ile öğrencilerin talep konusu etkinliğe katılmaları sağlanarak işlem tamamlanır.